Je outdoor ideálním místem pro SP? - Frey, Petr
Výber vhodného prostredia pre sales promotion v závislosti od cieľovej skupiny. Street promotion v mestskom prostredí. Digitálna a bezdrátová technológia na akciách sales promotion. Originalita a netradičné prostredie ako nástroj na podporu predaja.