Mediální dům je recept na přežití - Roškotová, Vlasta
Akvizície a fúzie na mediálnom trhu. Výhody koncentrácie médií. Zakladanie mediálnych domov v Českej republike. Koncentrácia a kríženie vlastníctva médií v krajinách Európskej únie.