Skončenie pracovného pomeru - Boškajová, Iveta
Právna úprava jednotlivých spôsobov skončenia pracovného pomeru. Dohoda o skončení pracovného pomeru. Výpoveď. Zrušenie zamestnávateľského subjektu. Zákaz výpovede zo strany zamestnávateľa. Okamžité skončenie pracovného pomeru. Skončenie pracovného pomeru uplynutím doby. Skončenie pracovného pomeru v skúšobnej dobe. Hromadné prepúšťanie. Práva a povinnosti účastníkov pracovného pomeru pri jeho skončení. Neplatné skončenie pracovného pomeru. Praktické príklady.