Všeobecná ekonomická charakteristika Brazílie - Zelníková, Dana
Základné údaje a hospodárska charakteristika Brazílie. Ekonomická charakteristika, reforma brazílskeho hospodárstva - real plan. Spoločný južný trh - MERCOSUR (Brazília, Argentína, Paraguaj, Uruguaj). Integrácia Brazílie v rámci Amerického kontinentu.