Päť priorít novej Európskej komisie - Rusiňák, Peter
Priority Európskej komisie. 1. Stabilizácia Európskej komisie. 2. Záchrana "Lisabonskej stratégie". 3. Rozhodnutie o finančných perspektívach na obdobie rokov 2007 - 2013. 4. Zahraničná politika EÚ. 5. Ratifikácia Európskej ústavnej zmluvy.