Zákon o súdnych exekútoroch a exekučnej činnosti (Exekučný poriadok) s komentárom - Kováčiková, Eva
Zákon NR SR č. 233/1995 Z.z. o súdnych exekútoroch a exekučnej činnosti a o zmene a doplnení ďalších zákonov v znení ďalších zákonov... a zákona č. 341/2005 Z.z. Komentár k tomuto zákonu.