Zákon o vlastníctve bytov a nebytových priestorov s komentárom - Zimmermann, Ján
Zákon NR SR č. 182/1993 Z.z. o vlastníctve bytov a nebytových priestorov v znení ďalších zákonov .... a zákona č. 469/2005 Z.z. Komentár k tomuto zákonu.