Vývoj zdrojov financovania rozvoja slovenských podnikov - Hyránek, Eduard, 1955-
Hospodárske výsledky nefinančných podnikov na Slovensku. Štruktúra financovania rozvoja podnikov. Vývoj bankových úverov v priemysle v rokoch 2000-2004. Vývoj úrokových sadzieb z bankových úverov. Vývoj priamych zahraničných investícií v SR. Vývoj úverov z hľadiska časového horizontu v rokoch 2000-2004.