Johnson Controls kráča do finále - Buzinkay, Alexander
Nový výrobný závod americkej spoločnosti Johnson Controls v Lučenci. Finančná pomoc štátu na výstavbu závodu na výrobu penových výplní do autosedačiek. Nové pracovné príležitosti v Lučenci. Dodávky pre kórejskú automobilku Kia Motors. Spolupráca s českou textilnou firmou Fezko Strakonice. Závody spoločnosti Johnson Controls na Slovensku.