Konkurencieschopnosť lokality a podnikateľská politika obce - Žárska, Elena, 1955-
Úlohy a možnosti samosprávy obce vo zvyšovaní konkurencieschopnosti lokality. Spôsoby vplyvu obce na tvorbu podnikateľského prostredia. Podnikateľská činnosť obcí. Podpory pre rozvoj podnikateľskej činnosti. Skúsenosti podnikateľov s podporou v lokalite pôsobenia.