Rozvoj osobního managementu podporuje výkonnost - Vágner, Ivan
Upozornenie na rastúci význam osobného manažmentu pri snahe zvyšovať výkonnosť pracovníkov disponujúcich vedomosťami, čo je považované za prioritnú úlohu teórie a praxe manažmentu na začiatku 21. storočia. Rámcový obsah osobného manažmentu. Proces sebapoznania - východisko skvalitnenia osobného manažmentu. Otázky a odpovede v oblasti sebapoznania.