Môj pohľad na Baťov systém riadenia - Kováč, Róbert
Pohľad na Baťov systém riadenia. Systém podnikateľskej filozofie, ktorú vytvoril Tomáš Baťa. Tomáš Baťa ako osobnosť, podnikateľ a manažér. Baťov sociálny systém. Podniková výchova v Baťových závodoch.