Základné opčné pozície - Demjan, Valér
Zhrnutie základných techník riadenia rizík s využitím všeobecne dostupných finančných nástrojov - opcií. Definovanie opcie. Práva a povinnosti účastníkov opčných kontraktov. Základné delenie opcií. Rozhodnutie držiteľa kúpnej opcie pri uplatňovaní práva na opciu. Predajná (put) opcia.