Účel ako kritérium pre stanovenie znaleckej hodnoty - Harumová, Anna, 1955-
Stanovenie hodnoty za účelom znaleckého dokazovania. Stanovenie hodnoty za účelom účtovného zobrazenia. Problematika hodnoty a ceny. Ďalšie kategórie hodnoty používané pre účely ohodnotenia majetku. Ohodnocovanie na rozdielnej báze a pre rôzne účely. Ohodnocovanie na báze inej ako trhová hodnota. Ohodnocovanie pre finančné výkazníctvo. Ohodnocovanie pre účely poskytovania úverov.