Tieňová ekonomika v EÚ a nových členských štátoch EÚ - Skovajsa, Juraj
Šedá ekonomika - definícia. Príčiny a následky vzniku šedej (neoficiálnej) ekonomiky. Príčiny vzniku a nárastu šedej ekonomiky. Následky existencie šedej ekonomiky. Šedá ekonomika v krajinách strednej a východnej Európy a niektorých štátoch EÚ.