Aplikácia práva Európskych spoločenstiev a európske právne vedomie na Slovensku - Slašťan, Miroslav
Súdnictvo na Slovensku a jeho podstata, charakteristika. Vzťah právneho poriadku SR a práva ES/EÚ. Priamy účinok práva ES/EÚ. Prednosť práva ES/EÚ.