Medzinárodné zdaňovanie príjmov zo závislej činnosti - Valicová, Viera
Občan Slovenskej republiky a jeho pobyt. Cudzinec a pobyt na území SR. Povolenie na zamestnanie. Nelegálna práca cudzinca. Pracovnoprávne vzťahy u cudzincov. Medzinárodné zmluvy o zamedzení dvojitého zdanenia. Určenie daňovej rezidencie. Daňová povinnosť v prípade, ak SR je viazaná zmluvou a v príde, ak nie je viazaná zmluvou. Vysporiadanie daňovej povinnosti daňovníka. Príklady z praxe.