Vývoj rozhodujúcich makroekonomických ukazovateľov a komerčného poisťovníctva v krajinách V4 v rokoch 1995-2004 Česká republika - Kafková, Eva
Prehľad vybraných makroekonomických ukazovateľov ČR. Inflačný vývoj po transformačných opatreniach. Miera nezamestnanosti. Vybrané ukazovatele poisťovníctva. Predpísané poistné členských poisťovní Českej asociácie poisťovní. Koncentrácia českého poistného trhu. Vývoj investičnej aktivity členských poisťovní ČAP.