Osobnosť riadiaceho pracovníka v súčasných podmienkach modernej trhovej ekonomiky - Majerčák, Peter
Osobnosť riadiaceho pracovníka zodpovedajúca moderným podmienkam trhovej ekonomiky je v našej krajine stále v stave formovania. Problematika riadenia vo svete aj v SR je predmetom početných výskumov. U nás sa týmito otázkami zaoberá veľké množstvo organizácií. V dôsledku dynamiky zmien v tejto oblasti však stále existuje veľa "bielych miest", ktoré čakajú na preskúmanie. Príspevok sa zaoberá priblížením základných vlastností súčasných úspešných manažérov a euromanažérov.