Host chce být vtažen do děje - Pecho, Miloslav
Kritériá hodnotenia úrovne gastronómie. Rôznorodosť gastronomických zariadení. Kontakt obsluhujúceho personálu s hosťom. Technické vybavenie zariadení a nové technologické postupy v modernej gastronómii. Gastronomické zariadenia a rôznorodosť ponuky podľa vekovej orientácie. Národné kuchyne v gastronómii.