Podniková a informačná stratégia slovenských podnikov - Karas, Ľubomír
Príspevok sa zaoberá zosúladením podnikovej a informačnej stratégie a opisuje dva druhy tohto zosúladenia. Analyzuje údaje z výskumu 387 podnikov – definovanie podnikovej resp. informačnej stratégie podľa veľkosti podnikov podľa organizačnej štatistiky a tiež podľa zákona č. 231/1999 Z. z. o štátnej pomoci.