Niektoré aspekty rozhodovacieho procesu vo verejnej správe - Grell, Michal
Reforma a elektronizácia verejnej správy ako aj vstup Slovenska do Európskej únie sú hlavnými faktormi, ktoré výrazne vplývajú na obsah a realizáciu rozhodovacieho procesu vo verejnej správe. Zákonodarné a vládne rozhodnutia a správne konania. Základné princípy kolektívneho rozhodovania verejnou voľbou. Rozhodovacie úlohy vo verejnej správe ako výber verejných projektov. Realizácia rozhodnutí v prostredí budúcej virtuálnej verejnoprávnej inštitúcii