Ako zariaďovať predajňu - Jureš, Vladimír
Úspech obchodníka závisí aj od toho, či sa zákazník cíti medzi regálmi dobre, či je tovar prehľadne usporiadaný a prostredie predajne príjemné. Pri zariaďovaní predajne sa oplatí spolupracovať s firmou, ktorá poskytuje komplexné služby. Začať treba už pri vstupe. Doplnkové vybavenie. Gastroprevádzka v predajni. Umiestnenie chladiaceho nábytku. Delenie chladiaceho nábytku - uzavretý, otvorený.