Škodí venkovní reklama lidskému zdraví? - Cechl, Pavel
Formy vonkajšej reklamy. Reklamné plochy pri cestách a diaľniciach a ich vplyv na vodičov. Výber medzi outdoorom a indoorom. Ovplyvnenie spotrebiteľa priamo na mieste predaja prostredníctvom indoorovej reklamy. Možnosti a výhody vonkajšej reklamy. Kreativita a nápaditosť reklamy. Spolupráca zadavateľa s reklamnou agentúrou.