Recenzia monografie Zwiebová, D.: Sieťové odvetvia v ekonomike SR - Fendeková, Eleonora, 1952-
Recenzia monografie Zwiebová, D. Sieťové odvetvia v ekonomike SR. V monografii sa venuje pozornosť výrobnej základni elektroenergetiky v SR - tepelným, vodným a jadrovým elektrárňam ako aj ekologizácii výrobnej základne. Uvedené sú predpoklady na obnoviteľné zdroje energie a prínosy z ich využívania u nás a v krajinách EÚ.