Recenzia učebnice Beličková, K. a kol.: Verejné rozpočty (prvé vydanie) - Kušnírová, Jana, 1977-
Recenzia učebnice Verejné rozpočty, ktorá vyšla v novembri 2005, pod vedením autorského kolektívu doc. Ing. K. Beličkovej, PhD. Učebnica poskytuje komplexný pohľad na sústavu verejných rozpočtov, jej jednotlivé zložky, ale aj rozpočet Európskej únie. Reaguje na významné legislatívne úpravy súvisiace so zmenami v oblasti rozpočtových procesov.