Nový návrh rozpočtu únie vyvolal ostrú debatu - Jarošová, Svetlana
Veľká Británia predstavila nový návrh rozpočtu únie na roky 2007-2013. Británia navrhuje zníženie rozpočtu zhruba o 24 miliárd eur. Briti chcú šetriť najmä na nových členských krajinách EÚ, čo vyvolalo vlnu nevôle a kritiku niektorých krajín. Britský rabat. Hlavné body britského návrhu.