Recenzia vysokoškolských učebných textov Rakovská, E. - Bandurič, I.: Základy teoretickej informatiky - Chudá, Daniela
Recenzia učebnice autorov Rakovská, E. - Bandurič, I.: Základy teoretickej informatiky. Publikácia syntetizuje niektoré poznatky z teórie informatiky, formálnych jazykov a automatov. Publikácia je rozdelená do piatich kapitol.