Empirie lidského kapitálu a ekonomického růstu - Filipová, Lenka
Spracovanie výsledkov doterajšej empirickej literatúry zaoberajúcej sa štúdiom vzťahu ľudského kapitálu a ekonomického rastu. Vlastná ekonometrická analýza vplyvu ľudského kapitálu na ekonomický rast. Čo má najväčší vplyv na dlhodobý ekonomický rast.