Nové přístupy a cíle rozpočtování (Beyond Budgeting) - Fibírová, Jana
Cieľom novej koncepcie tzv. "beyond budgeting" jo rozpoznať vzájomnú prepojenosť celého procesu riadenia, navrhnúť model riadenia podniku v nestabilnom trhovom prostredí, konkretizovať jeho princípy a pravidlá riadenia, nástroje fungovania. Základná charakteristika beyond budgeting. Vymedzenie pojmu beyond budgeting. Model riadenie beyond budgeting je založený na radikálnej decentralizácii riadenia. Štýl riadenia beyond budgeting. Nástroje riadenia modelu beyond budgeting.