Nový systém rozpočtování za sedm dní? - Nekvapil, Tomáš
Cieľom príspevku je poukázanie na to, ako jednotlivé manažérske metódy ako activity based management alebo balanced scorecard môžu v jednoduchých aplikáciách vytvoriť alebo inovovať podnikové rozpočty v duchu beyond budgeting. Príklad nového systému podnikového rozpočtovania, rozvrhnutého do siedmich dní.