Moderní controllingové vzdělávání výsledky studie E-learning a celoživotní vzdělávání - Lupoměská, Jana
Výsledky štúdie E-learning a celoživotné vzdelávanie. Význam a využívanie e-learningu vo vzdelávaní podnikových zamestnancov v oblasti financií a kontrolingu. systém vzdelávania a možnosti osobného rozvoja.Skúsenosti podnikov s e-learningom. Závery prieskumu.