Podnikové plánování tvůrce nebo brzda úspěchu? - Tigges, Bernd
Modelový postup pre ďalší rozvoj plánovania v modernej dobe. Ukážka vytvorenia koncepcie moderného plánovacieho systému. Podniková kultúra ako hlavná determinanta kvality plánovania.