Řízení a controlling interních servisních středisek společnosti MANN + HUMMEL - Rupp, Reinhard
Štruktúra a funkčné zameranie interných a servisných stredísk. Rozpočty servisných stredísk. Proces reportovania a kontrolingu. Vybrané servisné strediská a ich fungovanie. Koncept servisných stredísk v oblasti personalistiky. Koncept servisných stredísk na úseku informačných technológií. Koncept servisných stredísk v spoločnosti MANN + HUMMEL. Ďalšie smery rozvoja servisných stredísk - shared services.