Implementácia znalostného manažmentu do podnikovej praxe - Závarská, Zuzana
Teoretické aspekty a praktické aplikácie využívania znalostného manažmentu v praxi právnických osôb podnikajúcich na území Slovenskej republiky. Prehľad jednotlivých fáz implementácie znalostného manažmentu do podnikovej praxe.