Efektívnejší a najmä rýchlejší postih rekodifikácia trestného práva u nás z pohľadu ochrany osôb a majetku - Ivor, Jaroslav
Nový Trestný zákon č. 300/2005 Z.z. a Trestný poriadok č. 301/2005 Z.z. Obidva zákony nadobudnú účinnosť 1. januára 2006. Trestný poriadok. Trvanie väzby. Zabezpečenie svedka. Priebeh trestného konania. Dohoda o vine a treste. Odvolanie.