Dopady zavedení mezinárodních standardů účetního výkaznictví (IFRS) na controlling - Bruns, Hans-Georg
Prof. Bruns je zodpovedný za rozvoj a schvaľovanie medzinárodných účtovných štandardov, zároveň je ako zástupca výboru IASB členom nemeckej rady pre štandardizáciu účtovníctva. Vyjadruje sa k otázkam z oblasti dopadov zavedenia medzinárodných štandardov účtovného výkazníctva (IFRS) na kontroling, reporting.