Standardizace manažerských procesů v prostředí Business Navigation - Hauser, Václav
Potreba metodickej štandardizácie používaných manažérskych nástrojov a informácií. Zavádzanie firemných metodických štandardov vrcholového riadenia. Štruktúra procesov manažérskeho riadenia. Cieľom štandardizácie je prekonať izolovanosť pri riadení jednotlivých funkčných oblastí. Štandardizácia s využitím konceptu Business navigation system - BNS. Architektúra systému BNS. Panelová koncepcia systému BNS. Príklady praktického použitia panelovej koncepcie. Tvorba procesného modelu BNS.