Využití nástrojů Business Intelligence (BIT) v podnikovém reportingu - Lessweng, Hans-Peter
Skúmanie a analýza možností využitia Business intelligence (BIT) pre podporu jednotlivých procesov podnikového reportingu. Vymedzenie pojmu podnikového reportingu a jeho procesov. Štruktúra jednotlivých procesov podnikového reportingu. Vymedzenie pojmu nástroja usiness intelligence (Business intelligence tools -BIT). Možnosti využitia BIT pre podporu procesov podnikového reportingu. Hodnotenie BIT a ich prínos pre podnikový kontroling.