Súčasné trendy v politike zamestnávania západoeurópskych firiem - Krajňáková, Emília
Prvky stratégií a opatrení politiky zamestnávania podnikov a firiem. Pružné pracovnoprávne vzťahy v politiky zamestnanosti. Hľadanie spôsobov riešenia hospodárskych problémov. Nové formy pružných opatrení v organizácie práce a pracovnoprávnych vzťahov. Telepráca. Podstata Job Sharing modelu.