[Informačné systémy v národnom hospodárstve] - Kokles, Mojmír
Recenzia na monografiu Informačné systémy v národnom hospodárstve. Publikácia syntetizuje niektoré poznatky o informačných systémoch vo výrobe, službách, verejnej správe a tým rozširuje pohľad na danú problematiku. Je rozčlenené do troch základných oblastí: Systémový prístup k informatizácii ekonomických objektov, informačné systémy podnikov, domácností a verejnej správy a informačné systémy na podporu rozhodovania.