Hodnotenie vzdelávania - Olexová, Cecília, 1976-
Hodnotenie vzdelávacích programov. Ide o proces pomerene zložitý a preto si vyžaduje zvláštnu pozornosť. Popis viacúrovňového hodnotenia vzdelávania. Kritériá, podľa ktorých sa posudzuje efektívnosť vzdelávacieho procesu. Ide o širokú škálu kritérií od reakcie účastníkov cez hodnotenie zmeny pracovného správania až po zhodnotenie prínosov vzdelávania pre podnik.