Krize Německého modelu státu blahobytu - Křáková, Silvie
Hlavné vývojové tendencie súčasnej nemeckej ekonomiky a problémy spojené s uplatňovaným systémom sociálne trhového hospodárstva. Analyzované sú príčiny kríz, ako aj reformy a programy pre oživenie nemeckého hospodárstva.