Európske trendy rozvoja celoživotného vzdelávania a jeho koncepcia v podmienkach Slovenska - Kosová, Beata
Analýza koncepcie celoživotného učenia sa. Rozvoj celosvetovej spoločnosti a vzdelávanie. Faktor pripravenosti a dostupnosť kvalitných ľudských zdrojov vo vyspelých krajinách. Sociálne a personálne dôsledky globalizácie a vzdelávanie. Medzinárodné trendy v celoživotnom vzdelávaní. Koncepcia celoživotného vzdelávania na Slovensku.