Ako podnikať
Z obsahu: Po krachu dlžníka je na komunikáciu neskoro. Efektívny predajca - námietky patria k predaju. Keď manažér podpíše mandátnu zmluvu namiesto pracovnej. Zmeny v zdaňovaní príjmov zo závislej činnosti. Veritelia sa budú môcť ľahšie uspokojiť z majetku štatutára dlžníka. Od januára platí novela zákona o DPH.