DDP sa transformujú, do konca roka to však nebude - Záborský, Ján
Transformácia doplnkových dôchodkových poisťovní (DDP) na akciové spoločnosti - doplnkové dôchodkové spoločnosti (DDS). Nezhody medzi súčasným dohľadom (ministerstvá práce a financií) a budúcim, ktorým je zatiaľ Úrad pre finančný trh (ÚFT). Zanikajúce DDP sa tiež musia vyrovnávať s príjemcami dávok. Dôvody oneskorenia transformácie DDP.