Česká republika z pohledu trhu práce a mezd v roce 2003 - Machů, Marcela
Stručný pohľad na trh práce a priemerné hodinové zárobky v ČR v roku 2003. Charakteristika ČR z pohľadu polohy, počtu obyvateľov a administratívnej štruktúry. Zamestnanosť, nezamestnanosť, politika zamestnanosti.