Jak vytvořit podnikovou strategii - Hintošová, Aneta, 1979-
Profesionalizácia podnikových manažérov v oblasti strategického riadenia. Úlohy pre topmanažment. Zavedenie koncepcie strategického informačného manažmentu. Kultúrny kontext stratégie. Kombinovaný prístup k tvorbe stratégie. Zákaznícke a funkčné stratégie.