Makroekonomický výhled České republiky na období 2006 - 2007 - Mertlík, Pavel
Ekonomická situácia Českej republiky v roku 2005. Tempo rastu hrubého domáceho produktu. Vysoká dynamika ekonomiky. Obchodná bilancia. Vývoj verejených financií. Makroekonomický výhľad na roky 2006-2007.