Mediálny tréning ? A na čo ? - Môciková, Renata
Mediálny tréning a jeho význam. Je určený pre každého, kto chce pôsobiť profesionálne nielen v kontakte s médiami, ale aj pri prezentácii. Tréningy na medzinárodnej úrovni.